Kenny Lyskjær har iværksætteri som en hobby - Foto taget af: Tina Stephansen - http://studio55.dk

Kenny Lyskjær har iværksætteri som en hobby – Foto taget af: Tina Stephansen – http://studio55.dk

Iværksætterportrætterne er ikke gemt helt af vejen 🙂

Jeg (René) har nemlig lokket nogle svar ud af min kære lillebror, som gør det supergodt som selvstændig/iværksætter, selvom det blot er på hobbyplan (som han selv udtrykker det).

Du kan læse Kennys historie herunder:

Hvorfor blev du iværksætter/selvstændig?

Iværksætter og iværksætter – for mig er det bare en hobby, som tager lidt af min fritid. Jeg er nemlig ikke fuldtids selvstændig, da jeg dagligt arbejder som Digital Designer.

Grunden til at jeg startede min virksomhed var, at jeg igennem flere år har arbejde med design og udvikling, og qua tidligere jobs i marketingsbranchen, har opnået et stort kendskab til online marketing generelt og set værdien af denne.

Har du sat dig mål for dig selv eller din virksomhed?

Jeg har ikke decideret sat mig nogle mål, da min virksomhed fungerer som et bijob. Selvom jeg i perioder har kunne leve af at være selvstændig, så har jeg valgt at holde fokus på mit daglige job. Virksomheden har også tidligere stået for udvikling og designs af diverse shops, men pga. pres fra deadlines m.m., så har jeg valgt at min virksomhed primært fokuserer på interne projekter og sites. Derfor er mit primær mål, ikke at lade mig presse af deadlines.

Hvad har været din(e) største udfordring(er) i iværksætterlivet?

Selvom jeg har en fortid hos SKAT, så har min største udfordring været bogføringen og regnskabet.

Hvad har været din(e) største glæde(r) i iværksætterlivet?

Mine støreste glæder er helt sikkert, at kunne bygge noget op, som bliver en rentable forretning – og dermed kunne have en hobby, som kan give en økonomisk gevinst.

Hvad gør dig glad?

Jeg elsker at starte nye projekter. Dog elsker jeg også det, at kunne sælge sites, når jeg ikke selv har tid, overskud og ressourcer til at vedligeholde dette mere.

Har du en person du ser op til? Og hvem?

Ser op til er måske så meget sagt, men jeg har personer, som jeg synes er dygtige forretningsfolk.

En person som Martin Thorborg har altid fascineret mig meget.

Hvor går din næste rejse hen, hvis du helt selv må bestemme?

Den næste rejse bliver med familien – højeste sandsynligt i marts 2017 til et varmt sted. Måske Thailand.

Fortæl lidt om din virksomhed?

Min virksomhed, lyskjaer.com, laver diverse affiliate sites til hovedsageligt det danske marked, men også påbegyndt sites til andre nordiske lande. 

Jeg har designet og udviklet sites, der skal hjælpe danskerne med at få leveret mad til døren  men har også sites omhandlende akasser i Danmark og oversigt over, hvor du finder den bedste og billigste mobiltelefon til dit behov.

Alt i alt er affiliate markedsføring noget, som optager mig meget og jeg har stor kendskab til. Hovedsageligt fokuserer jeg på at SEO optimere mine sites, så jeg via Google opnår eksponeringer og derigennem konverteringer via mine sites.