Vi tror på, at alle spiller en vigtig rolle

I Probitas er vi mange forskellige mennesker, med mange forskellige opgaver – og mange forskellige tilgange til dét at have et arbejde.
Vi er stærke i Probitas, fordi vi har en stab af dygtige, loyale og dedikerede flexansatte ansat. 

Alle vores medarbejdere spiller hver sin vigtige rolle, for at vi som helhed kan give dig den absolut bedste oplevelse.
Det handler om at have et værdigt arbejdsliv, uanset om man går på arbejde i 2, 10 eller 37 timer om ugen.

Alle i Probitas tjener en vigtig funktion, og vi er stolte af (og meget taknemmelige for) at have ansatte, der gør en stor forskel for både os og jer. 

Når du lykkes – så lykkes vi dobbelt! For den stolthed vi har over at kunne hjælpe dig, er også en stolthed over at kunne skabe en arbejdsplads, hvor der er plads til et værdigt arbejdsliv.

Herunder kan du læse mere om de mennesker som skaber Probitas og hjælper dig. Og ønsker du at blive klogere på Verdensmål nummer 8, som vi har stort fokus på, så kan du læse mere her>>

Direktøren

René er vores Talknuser og Mulighedsskaber, og det er hans glade stemme du vil møde som det allerførste, når du ringer til os.

Det er nemlig René der tager sig af de to vigtigste ting i Probitas: at skabe tryghed for dig + at hjælpe dig med at forstå dine tal.

René er uddannet indenfor regnskab og har arbejdet med det i mere end 25 år (det skulle man ikke tro, når man ved, hvor ung han er 😉

Forandringsaktivist

Trine er vores Forandringsaktivist. Det er hende, der sidder omme bagved det hele og har overblikket, og får alle enderne til at mødes.  Trine elsker alle slags processer, og at skabe tryghed for både dig og resten af Probitas.

Det er Trine du møder, når læser vores tekster, og falder over os rundt omkring på de sociale medier.

Som mentorkunde har du også fornøjelsen af Trine, det er nemlig hende der hjælper vores mentorkunder med at skabe de gode forandringer.

Feel-Good Manager

Kristian er vores Feel-Good Manager.

Kristian hjælper vores kunder med at holde styr på deres bogføring – og så er det ham, der altid uddeler knus og komplimenter, og løfter hele stemningen på kontoret.

Bogførings-Fe

Lone er vores Bogførings-fe.

Hun har styr på alt det, der handler om at bogføre bilag og holde styr på bankafstemningerne, detaljerne – og på René 😉

Regnearks-magiker

Nicoline er vores Regnearks-magiker.

Nicoline ser ting, som ingen andre gør. Hun kan have et helt regneark i hovedet, og holder styr på de komplicerede udregninger og perspektiver, som du ind imellem kan have brug for.

Hey, du kan sagtens købe vores tid…
og samtidig tage ved lære af vores viden

Vi har også plads til dig – skriv dig op herunder, så kontakter vi dig  ↓ ↓ ↓

Hey, skal vi kontakte dig?

Dit navn (skal udfyldes)

Dit telefonnummer (skal udfyldes)

Din e-mail

Din besked