Mulighedsskaber

René er Mulighedsskaber, Talknuser og Regnskabsmentor.

Med en solid bagage fra sine tidligere ansættelser, har René en evne til at kunne se løsningerne og mulighederne i de udfordringer kunderne støder på.

Størstedelen af René’s erfaringer kommer ikke fra bøgerne, de kommer fra arbejdslivet og livet som selvstændig, fra at have haft fingrene i det der driver en virksomhed.

Erfaringer kommer af fejl og succeser. Det er også tilfældet for René.

René gør komplekse ting enkle!
– det handler ene og alene om indstillingen.

Titlen “Mulighedsskaber”, rummer det René kan og gør. Med sit store og stærke netværk i ryggen, er der altid en der kan gribe bolden og dermed gøre det nemmere for dig, og andre at være selvstændig.

Med en uddannelse som regnskabsassistent og mere end 15 års erfaring med store og små regnskaber, så er René din Talknuser og Regnskabsmentor, han kan gøre tallene forståelige og relevante for dig. Støder han på udfordringer, som han ikke har svaret på, så finder han svaret.

René udvikler din forretning i samspil med dig; for det er i samspillet at de gode idéer og løsninger opstår, det er i holdspillet og dialogen vi udvikles og skaber – skaber muligheder.

Lad René skabe dine muligheder, så dit liv som selvstændig bliver nemmere og mere frugtbart.

Du kan læse meget mere om René’s historie her>>

5 skarpe til René

1

Tegneseriefigur du gerne ville møde

Skipper Skræk

2

Verdensleder du ser op til

Barrack Obama

3

Hvad ville du gerne have opfundet

Post-Its

4

Hvilken sang passer godt til Probitas

Man in the mirror

5

Hvad optager dig lige for tiden

Bøger

Forandringsaktivist

Trine er Forandringsaktivist.

Trine har en helt særlig evne, hun kan skabe kunst og samtidig være enormt struktureret. Udover at hjælpe til omkring bogføring for vores kunder, så er det også Trine der sørger for at stemningen er god i Probitas, vores helt egen HR-chef 🙂

Med en uddannelse som lærer, er det Trine som tilrettelægger vores forløb og kurser; så de har det rette indhold og den rette progression. Og så vil du helt sikkert også opleve at der altid er et strikketøj eller to i tasken; du ved ‘just in case’.

Med sit skarpe blik for de kreative processer er Trine en fremragende sparringspartner, til netop at holde gang i det kreative drive.

Går du med overvejelser om at gå fra lønmodtager til selvstændig, og leve af din drøm, så er Trine en genial medspiller, da hun selv har gået vejen, og har testet faldgruberne på egen krop.

Trines primære tid bruges i eget brand, nemlig Trinekok.dk, mens hun i Probitas regi hjælper med egen markedsføring og med at holde vores abonnementskunders bogføring opdateret. Ind imellem har hun også mentorkunder tilknyttet.

5 skarpe til Trine

1

Tegneseriefigur du gerne ville møde

Betty Boop

2

Verdensleder du ser op til

Barack Obama

3

Hvad ville du gerne have opfundet

Sikkerhedsnålen

4

Hvilken sang passer godt til Probitas

Never gonna give you up

5

Hvad optager dig lige for tiden

Podcasts

Hey, du kan sagtens købe vores tid…
og samtidig tage ved lære af vores viden

Vi har også plads til dig – skriv dig op herunder, så kontakter vi dig  ↓ ↓ ↓

Hey, skal vi kontakte dig?

Dit navn (skal udfyldes)

Dit telefonnummer (skal udfyldes)

Din e-mail

Din besked